WKC Gala 2009 'Musicals on Ice'

De foto's zijn nu te bekijken en te bestellen op de foto pagina.


De Westfriesche Kunstrij Club presenteert Musicals on Ice.

Vanaf 22 juni sluit ijsbaan De Westfries in Hoorn haar deuren tot begin oktober na een fantastisch seizoen.

WKC wil het sluiten van de ijsbaan op feestelijke wijze met al onze leden en alle kunstrijliefhebbers in West Friesland en daarbuiten vieren. Daarom houden wij op zondag 21 juni een ijsgala met het thema "Musicals on Ice".

Op kunstijsbaan de Westfries in Hoorn laten de leden van WKC op deze zondagmiddag hun kunnen zien. Van jong tot oud, allemaal zijn ze dit seizoen hard aan het trainen geweest om (nog beter) te leren kunstschaatsen onder leiding van proffessionele trainers. Dit willen onze leden graag laten zien.

De show begint om 15:00 uur. Wij raden iedereen aan om op een zomerse dag heerlijk op de ijsbaan te komen genieten van de met veel enthousiasme gebrachte shownummers. Ook is er een VIPpakket te verkrijgen waarin u verzorgd wordt met drankjes en een buffet, daarbij kunt u dan tevens achteraf actief deelnemen aan een clinic gegeven door onze trainers. Zij zijn meervoudig Nederlands Kampioen in meerdere disciplines in het kunstrijden.

De prijzen voor een toegangskaartje zijn:

Voorverkoop vind plaats tijdens de club-uren.

 

Voor meer informatie over de show, kaartverkoop en het VIPpakket kunt u bellen naar 0628637027 of op Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . Wacht niet te lang, want op=op!!!

Kom kijken naar een gezellige zomerse Holiday show.

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027