WKCers goed gereden op wedstrijden in december

Het was en is een drukke maand in het schaatsen deze december.

Niet alleen begonnen we de maand met onze WKC Interclubbokaal op 1 december. Waar onze eigen rijders heel goed hebben gereden. Voor Britt Nieuwold, Caera Schulting, Lisa Colle, Noelle Zeeuwe, Nova Mulder, Romy van Berge deden mee in de Pupillen A. Minke Arp deed mee in de Proms A. Nova Scheelings deed mee in de Basic Novice A. Claudia van de Zande en Juliette Delcour deden mee in de Advanced Novice en Simone van de Zande deed mee in de Advanced Novice B. Voor de plaatsering verwijzen we naar het protocol, dit is te vinden bij het onderdeel over de wkc interclubbokaal.

Op 7 december hebben Nova Scheelings (8ste) bij de Basic Novice en Juliette Delcour (3de) bij de Advanced Novice meegedaan op een internationale wedstrijd.

En op 14 december hebben Nova Scheelings bij de Basic Novice A (16de), Claudia van de Zande (10de) en Juliette Delcour (4de) bij de Advanced Novice en Chanel den Olden (1ste) bij de Junioren meegedaan aan de derde selctiewedstrijd voor het NK te Utrecht. 

En ook op de kerstbokaal in Amsterdam op 27december zullen er rijders aanwezig zijn van WKC. Wij wensen hun vast veel succes.

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027