Gala Vakantie "Groot succes"

Zondag 29 juni 2014, lag er weer voor de laatste dag van seizoen 2013-2014 ijs op de ijshockeybaan van ijsbaan de Westfries. En ondertussen is het al traditie dat WKC dan het seizoen ook afsluit, door als laatste gebruiker de gehele dag op de ijsbaan te zijn met een hele grote show van en door haar schaatsers.

Dit deden we met het Gala 2014 "Vakantie" Alle ouders, opa's en oma's, familieleden, vrienden en kennissen hebben een hele leuke show gehad. En alle schaatsers hebben een geweldige dag gehad, waarin ze de hele dag op de ijsbaan waren om te oefenen, iedereen proffesioneel werd opgemaakt en gekapt, we natuurlijk een generale repetitie hielden, maar waarin we ook even lekker ontspannen met zijn allen gezellig gingen lunchen.

Natuurlijk konden we niet zonder de vrijwilligers, dus bij deze een heel hartelijk en warme bedankje voor julliie hulp!!! Dank jullie wel!

Alhoewel we het altijd jammer vinden dat nooit iedereen aanwezig kan zijn op deze dag, hebben we een geweldige dag gehad met alle WKC-ers die er wel waren. En natuurlijk hebben we degene die er niet konden zijn een beetje gemist. Maar dat mocht de pret niet drukken. Als laatste sloten we zelfs af in het oranje, omdat de met 2-1 gewonnen wedstrijd Nederland-Mexico van het WK voetbal 2014, vlak na de show werd gespeeld!

Hierbij een indruk van de show van een gedeelte van de groep die alvast er helemaal klaar voor was om de show te gaan beginnen.

Niet alleen willen wij de vrijwilligers bedanken, maar ook alle schaatsers die meededen aan de show en natuurlijk niet te vergeten alle mensen die kwamen kijken!! Dank jullie wel allemaal voor een fantastische dag! En op naar seizoen 2014-2015, wij hebben er al weer heel veel zin in!! 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027