Openingsweekend van vrijdag 26 september t/m zondag 28 september

Het is alweer bijna zover nog maar een paaaarrrrr nachtjes slapen en dan is de ijsbaan weer geopend. En dat is al op vrijdag 26 september 2014. En natuurlijk betekend dit dat WKC weer zal starten met haar jaarlijkse openingsweekend waarop alle WKC-ers welkom zijn en het jaarlijkse openingsontbijt. Persoonlijke informatie is of zal snel worden verstuurd naar iedereen.

Maar ook voor niet WKC-ers is het mogelijk om langs te komen voor een proefles tijdens een van deze dagen en dan tevens de sfeer te proeven. Wel moet je dan even een mailtje sturen met wat informatie.

Ook dit jaar is er weer een snuffelcursus, om te kijken of als je denkt dat kunstrijden leuk is, of je dat ook echt leuk vind. En naast diplomaschaatsen is er een Learn to Skate programma. Je krijgt een eigen boekje, waarbij al je vorderingen worden bijgehouden!

We hebben allemaal een goede vakantie gehad en de scholen zijn weer begonnen. Maar al lijkt het nu alsof er misschien niets gebeurd is in de vakantie, niets is minder waar. 

En voor de mensen die het nog niet weten: WKC heeft trainers in huis met ISU Certificaten op gebied zowel als trainer en als officials. Deze certificaten zijn niet gemakkelijk te behalen en Marie-Louise en Xander Gijtenbeek hebben zich dan ook via zware examens moeten kwalificeren om ze te mogen behalen. En Xander zal dit jaar op de Grand Prix finale in Barcelona als official op uitnodiging van de ISU actief zijn.

Onze trainers zijn overigens gekwalificeerd om in alle disciplines van het kunstschaatsen les te kunnen geven, dus in solorijden, paarrijden, ijsdansen, synchroonschaatsen en showrijden.

Maar snel terug op het komende schaatsjaar. We gaan uiteraard weer de Holiday Show houden met kerst en  het einde seizoens Gala. Maar we hebben ook de WKC Winter Trophy, de WKC InterclubTrophy, de Unicorn Show Trophy, de Unicorn Dance Trophy, De WKC Pinkster Club Bokaal en natuurlijk ook zullen we Sinterklaas vieren, maar we gaan beginnen met het openingsweekend! Mis het niet en kom dus langs!

Niet WKC-er en ook naar het openingsweekend willen komen? Mail dan naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of bel naar 06-28637027!

 

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027