Openingsontbijt zaterdag 27 september 2014 en introductieweekend

Gisteren (vrijdag 26 september 2014) was het weer de eerste les van het seizoen (wat op 1 juli 2014 al is gestart) nadat de ijsbaan weer is open gegaan. En we begonnen dan ook met zijn allen aan de droogtraining. En iedereen was weer heerlijk aan het schaatsen. Het was dan ook een hele goede eerste les.

Vandaag hadden we natuurlijk het jaarlijkse openingsontbijt en ook dat was heel gezellig. Lekker pannekoeken eten en ander lekkers, terwijl we naar de Nebelhorn Trophy van 2014 aan het kijken waren. De Nebelhorn Trophy is een van de ISU Challenge serie wedstrijden. En sommige van deze wedstrijden zijn via de livestream te volgen, vaak is dat te vinden via www.isu.org. Uiteraard werd er ook nog verklapt wat we dit seizoen allemaal gaan doen bij WKC, mocht je er niet geweest zijn, log dan in op het ledenportal voor alle informatie.

En er is nog een dag te gaan, want ook morgen mogen alle leden komen en zelfs familie of vrienden meenemen het ijs op, om weer te beginnen met schaatsen.

Hier dan nog een kleine impressie van de gezellige ochtend met een aantal van onze leden en trainers aan het ontbijt.

 

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027