IJsdansseminar bij WKC op het ijs op 11 en 12 juni

Afgelopen weekend zaterdag 11 juni en zondag 12 juni organiseerde de International Skating Academy in samenwerking met de Westfriesche Kunstrij Club een ijsdansseminar met veel plezier en succes.

Zaterdag 11 juni waren te gast als trainers Stefano Caruso en Matthew Gates. En zondag werd het seminar geleid door Ashley Foy Tervoort (zij is voormalig ijsdanster voor Amerika en vervolgens Duitsland) te samen Marie-Louise Gijtenbeek & Xander Gijtenbeek (meervoudig Nederlands Kampioen IJsdansen). Tijdens dit seminar werd ook het solodansen belicht. Solodans is een tak van de ijsdans discpline die in ontwikkeling is binnen Nederland.

IJsdansen is een van de 5 disciplines van het kunstschaatsen: Solorijden (dames en heer), paarrijden, ijsdansen en synchroonschaatsen. En WKC biedt mogelijkheid voor lessen in al deze disciplines.

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027