Off-Ice Lessen in de Kreek weer vanaf 2 september

Het aftellen is weer begonnen na de zomervakantie. Het duurt nog maar een paar weken en dan is de ijsbaan in Hoorn weer open.

Dat betekend ook dat de off-ice lessen al weer gaan starten:
Vanaf vrijdag 2 september 2016 gaan na de zomervakantie onze off-ice lessen in sporthal de Kreek weer van start.

Wekelijks zijn we voor de off-ice lessen op de vrijdagen in Sporthal de Kreek in Zwaag vanaf 16.30-17.00 uur. Deze lessen zijn voor iedereen.
En zijn er voor meerdere redenen:
oa ook voor het versterken van de coordinatie, conditie en lenigheid, wat je weer helpt met de lessen op het ijs.

Natuurlijk doen we af en toe ook leuke andere lessen: denk aan danslessen, theater lessen of dergelijke, omdat ook dit handige vaardigheden voor het kunstrijden zijn.

Waarom gaan we naar een aparte locatie voor off-ice lessen 1 keer per week? Omdat we daar juist faciliteiten hebben en we met leuke trainingen jullie beter kunnen voorbereiden op de lessen op het ijs.

Zo zijn trampolines, bruggen en bankjes om over te springen.
Rekken om in te klimmen en te hangen, matten om van allerlei kunstjes op uit te oefenen. Makkelijker een radslag, of handstand doen kan ook met de matten, zeker als je het nog niet zo goed kan. Er zijn touwen waar in jullie in kunnen klimmen. We kunnen van alles aan spellen doen in die hal en uitzetten om het uitdagend en leuk te maken. Trampoline springen is toch cool en niet iedereen heeft die in zijn tuin! Dus kom ook en doe mee!

Ook zijn er voor en na de schaatslessen die zodra de ijsbaan weer geopend is 20 minuten off ice lessen voor of na de training, afhankelijk van de trainingsdag. Ook hierbij doen we leuke dingen, we gaan bijvoorbeeld touwtje springen, of laten jullie huppelend over kleurtjes heen springen om maar eens wat te noemen.

Voor alle off-ice lessen worden geen extra kosten berekend. En natuurlijk is iedereen dan ook welkom bij deze lessen.

Wij hebben er weer zin in. Tot gauw allemaal!

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027