WKC's openingsweekend van de ijsbaan activiteiten op 1 en 2 oktober

Op zaterdag 1 oktober opent ijsbaan de Westfries weer haar deuren voor iedereen. En vanaf dan kunnen we weer heerlijk schaatsen. IJsbaan de Westfries bestaat dan 10 jaar en opent haar deuren wel heel feestelijk.

Ook de Westfriesche Kunstrij Club doet mee om met de ijsbaan dit weekend feestelijk te openen. Niet alleen geven we een tijdens het vrijschaatsen wat het weekend van 1 en 2 oktober maar 1 euro per dag kost op zaterdag 1 oktober van 12.00-12.30 uur. Maar ook zijn we de hele dag met informatie aanwezig tijdens het vrijschaatsen en speciale actiebonnen voor nieuwe leden.

Op zondag 2 oktober organiseren we om 14.00 uur een informatieve maar vooral gezellige openingslunch waarna de eerste zondagsles gezellig starten met alle leden, vrienden, families en ook u als u geinteresseerd bent in het volgen van kunstrijlessen bij WKC uit willen nodigen voor deze gezellige dag om te komen. De enige voorwaarde is dat u zich van te voren opgeeft op Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of belt naar 06-28637027. Heeft u geen schaatsen en wilt u wel meedoen deze zondag? We hebben een aantal schaatsen op voorraad voor proeflessen, maar kunnen niet van te voren beloven dat we iedereen kunnen helpen, vraag ons of we u nog kunnen helpen via de mail of de telefoon, natuurlijk kunt u ook bij de schaatswinkel even naar binnen om voor deze dag een paar schaatsen te huren.

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027