Nationale Sportweek 2011

Beweegweek.

In het kader van de Nationale sportweek die gehouden werd van 18 tot en met 22 april in de gemeente Hoorn gaf de Westfriesche Kunstrij Club WKC zes kunstschaatsclinics aan scholieren van de basisscholen. De lessen werden gegeven door Christian Gijtenbeek, meervoudig Nederlands Kampioen kunstrijden in het solorijden en het synchroonnschaatsen en ijsdansen. Op kunstijsbaan de Westfries houdt Optisport de 60 x 30 meter baan negen maanden per jaar geopend voor verenigingen.

Tijdens deze kunstschaatsclinics werden de leerlingen vertrouwd gemaakt met de basisbeginselen van het kunstrijden. We hebben met zijn allen de finale van Sterren Dansen Op Het IJs kunnen volgen. Kunstschaatsen is een mooie sport waar WKC graag de basischoolleerlingen mee wilde laten kennismaken. Wegens de sterke interesse werden er op maandag, dinsdag en donderdag tezamen zes kunstschaatslinics gegeven.

 

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027