Daverende afsluiting seizoen met WKC Eind Gala

WKC Eind GALA BACK TO THE 50s & 60s.

Zondag 3 juli presenteerden de leden van de Westfriesche Kunstrij Club WKC het Eind Gala Back to the 50s & 60s. Op ijsbaan de Westfries in Hoorn.

Het Gala voerde ons terug in de tijd van de opkomst van de Rock & Roll, ook een nummer uit Grease was te zien. De afgelopen tijd waren de leden van WKC heel hard aan het oefenen geweest om u op de laatste zondag dat de Westfries geopend was te laten genieten van hun show.

De jongste leden van WKC zijn 5 jaar, alle leeftijden hebben geprobeerd om hun beste been(tje) voor te zetten. Misschien zit de nieuwe Joan Haanappel of Sjoukje Dijkstra  of Kevin van der Perren tussen het opbloeiend talent van WKC. Mooie solo's waren te zien van Madelene van Beuzekom, met Holiday on Ice treedt Madelene al jarenlang op. Christian Gijtenbeek, meervoudig Nederlands Kampioen Kunstrijden, in solorijden synchroonschaatsen en ijsdansen, trad ook voor u op. Nikki Wories liet u genieten op de muziek van Buddy Holly. Een leuke afwisseling in het eerste weekend van juli was komen kijken naar deze kunstschaatsshow. Voel en Beleef het ijs is het motto van de Westfriesche Kunstrij Club WKC. En met de feestelijke show met mooie kostuums was het een waar genot om naar te kijken. Foto's van de show kunt u zien op onze site.

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027