Kunstschaatsen bij de Westfriesche Kunstrij Club.

 

Wil je graag kunstschaatsen, of wil je het nog beter gaan leren dan je het nu al geleerd hebt? Kom fijn kunstschaatsen bij de toptrainers van WKC. Voor de aller-allervoordeligste prijzen in West Friesland!

Lustrum in april 2013. WKC vijf jaar actief als 1e kunstschaatsclub in West Friesland!

EERSTE LES 26 september 2012.

We hebben een heel mooi schaatsjaar beleefd, met vele hoogtepunten; De WKC Kerstshow, de Unicorn Show Trophy en de Unicorn Dance Trophy. De WKC Pinkster Bokaal traditioneel op Pinksterzaterdag. Hard is er getraind door alle leden voor het WKC Eind Gala op zondag 1 juli 2012, het thema was Disney. Iedereen kon kijken naar wat alle leden in het afgelopen schaatsjaar geleerd hadden en er waren heel veel toeschouwers. In deze show traden al onze kleine en grote schaatssterren op. Ook gaf Joyce den Hollander, Nederlands Kampioene Kunstrijden 2012 een mooie demonstratie. Onze kleine Caera van net 4 jr. reed haar eigen gemaakte kurtje.

Andrejs Vlascenko gaf met groot succes een seminar op de 4e WKC Lentestage in de meivakantie!

Van dinsdag 1 mei t/m zondag 6 mei 2012 organiseerde WKC met succes de 4e WKC Lentestage in de meivakantie. Andrejs Vlascenko was op de WKC Lentestage voor het geven van een zeer interessant seminar. Andrejs is de  gerenomeerde hoofdtrainer uit het Bundesstützpunkt München olv van mevr. Sissy Krick. Andrejs Vlascenko behaalde in 1998 een mooie 5e plaats op het WK, hij stond meerdere jaren in de top tien op het WK Kunstrijden. Hij gaf zowel een seminar voor de deelnemers als voor trainers. De deelnemende trainers ontvingen een officieel KNSB certificaat. Andrejs Vlascenko traint ook de WKC trainer, ook heeft deze getraind bij Ilia Kulik Olympisch Kampioen, Alexander Mishin trainer van 3 Olympisch Kampioenen & Viktor Kudriavtsev, trainer van Ilia Kulik of Rostislav Sinitsyn.

Wegens het grote succes heeft WKC nu alweer voor het aankomende schaatsjaar afspraken gemaakt voor de 5e WKC Lentestage in de meivakantie met Andrejs Vlascenko.

Dr. Peter Paul Moormann bekend van de Sterren Dansen op het IJs shows gaf de workshop mentale training. Dr. Peter Paul Moormann is psycholoog en sportspsycholoog.

Kunstschaatsen bij de Westfriesche Kunstrij Club.

De kwaliteit van de lessen staan bij de professionele trainers van WKC op de eerste plaats. De kunstschaatsliefhebbers kunnen volop hun hart ophalen in de lessen van WKC.

Plezier hebben in het kunstschaatsen staat voorop bij WKC. De lessen zijn er voor iedereen van alle leeftijden, van kleuter tot senioren. Voor de wedstrijdrijder en de recreant. Lessen worden gegeven voor Solo - Showrijden en IJsdansen. De trainers zijn zeer professioneel. Allen meervoudig Nederlands Kampioenen en hebben uitgebreide internationale ervaringen opgedaan. Zeer ervaren zijn ze ook in het geven van shows demonstraties en clinics. Voor de leden zijn er jaarlijks meerdere evenementen; diplomaschaatsen, het Kerst Gala, de WKC Bokaal.

Met de supervoordelige WKC Snuffelcursus kan je 8 weken lang lessen volgen van 75 minuten per les voor E. 48,--. Nergens zo voordelig!!!

WKC op Facebook.

http://www.facebook.com/WestfriescheKunstrijClubWKCHoorn

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027