WKC Club Bokaal 2009

Zaterdagmorgen 30 mei hield de Westfriesche Kunstrij Club op ijsbaan de Westfries haar eerste WKC Club Bokaal wedstrijd.

Het was een hele fijne wedstrijd vergezeld met zeer mooi weer. Vele leden van de wedstrijdgroep van WKC-Hoorn reden hun eerste wedstrijd. De sfeer was geweldig hoewel natuurlijk hier en daar de zenuwtjes wel door de keel gierden. Maar met het zonnetje buiten en ook hier en daar binnen ging het bij iedereen goed. Het was best wel spannend,wie er ging winnen. Iedere kunstschaatser van WKC zetten zijn/haar beste beentje voor vanzelfsprekend. Ook het Synchroonteam van WKC-Hoorn the South Sea Pearls reed zijn eerste thuiswedstrijd. De South Sea Pearls hebben hun debuut gemaakt op de internationale Synchroon wedstrijd op 29 maart in den Bosch. Verschillende rijdsters van WKC-Hoorn hebben in het achter ons liggende wedstrijdseizoen 2008-2009 deel genomen aan de landelijke wedstrijden voor hun categorieën. Tot 21 juni traint WKC-Hoorn nog op ijsbaan de Westfries.

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027