Informatie voor kerstshow bekend

Beste leden en sportpassers,

Voor de leden: voor specifieke informatie over de kerstshow login op het ledenportaal. Hier kan je de daarvoor bedoelde artikelen vinden. Heb jij nog geen inlogcode ontvangen? Mail dat dan naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

Voor de sportpassers die gebruik maken van onze super actie om nog even door te schaatsen en mee te doen aan de kerstshow: mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken om alle informatie overzichtelijk te ontvangen. Hoe laat je aanwezig moet zijn, wat er van je verwacht wordt, sturen we je dan door. Wil jij meer info over het nog even doorschaatsen en de kerstshow? Bel ons op 06-28637027 of mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

 

 
Voel en beleef het ijs
hometrainingennieuwsaanmelden / contactUnicorn Show TrophyUnicorn Dance TrophyWKC Interclub BokaalWKC Winter Trophyfoto'swat is kunstschaatsenwelke kunstschaatsenledenportal

 

Wilt u direct contact opnemen?
Mail dan naar info@wkc-hoorn.nl, of bel 06-28637027